constructiiSocietatea noastra a realizat in zona de Nord a capitalei,in comuna Mogosoaia mai multe ansambluri rezidentiale ,Central 1 si Central 2,compuse din 24 locuinte in sistem cuplat si single in primul cartier si avand ca noutate pe piata acoperis mediteranean,respectiv 18 imobile in cel de-al doilea cartier.
Deasemenea se lucreaza la al treilea mare proiect de dezvoltare al companiei in Mogosoaia,constand in realizarea unui ansamblu de apartamente cu 2 si 3 camere precum si a unor penthouse-uri supraetajate,cu gradini si piscine interioare si exterioare.Acest proiect se afla in stadiu de avizare si faza P.A.C,sa achizitionat terenul necesar (1o.ooo mp), si sau demarat amenajarile pentru realizarea infrastructuri de apa,canal,gaz si electrica.
Toate lucrarile din aceste ansambluri au fost realizate de specialisti societatii noastre : caile de acces au fost realizate la 8 m latime, permitand accesul masinilor de gabarit mare (vezi pompieri), au fost facute spatii de parcare pentru vizitatori, si zona de joaca pentru copii. De asemenea cartierele sunt monitorizate 24 din 24, au paza umana, accesul fiind posibil numai pe baza de cartela personalizata.
Pana la ora actuala societatea noastra a realizat aproximativ constructii10.000 mp de constructii grupate in ansambluri rezidentiale cu imobile avand suprafete cuprinse intre 150 mp si 250mp ,blocuri ca regim de inaltime S+P+3+M,spatii comerciale,parcari supra si subterane, punand in manopera si finisajele constructiilor realizare si constand in placarea cu gresie si faianta, montarea parchetului, realizarea instalatiilor electrice , realizarea instalatiilor de incalzire si a instalatiilor sanitare corespunzatoare fiecarui imobil in parte.
Totodata sau realizat si retelele de utilitati subterane corespunzatoare ansamblurilor rezidentiale si blocurilor construite,respectiv apa, canalizare, gaze, electricitate precum si reteaua de drumuri pentru accesul la constructii care insumeaza o suprafata de aproximativ 5.500 mp.
Societatea noastra este deservita si de utilaje de constructii specializate dintre care putem enumera :buldoexcavatoare, vibrocompactoare, grinzi vibrante, motostivuitoare, macara.
Aprovizionarea cu materiale de constructii se realizeaza atat cu mijloacele proprii de transport( autotrenuri cu capacitatea de 22 tone, autoutilitare cu capacitatea de 3.5 tone pentru a facilita accesul in zonele cu restrictii de tonaj) cat si cu mijloacele de transport ale furnizorilor de materiale de constructii.
constructii civile - Ca o dezvoltare fireasca a companiei si in paralel cu activitatile aflate in desfasurare, societatea noastre a participat la diverse licitatii , obtinand astfel contracte pentru mai multe lucrari de amploare,asigurand front de lucru in domeniul constructiilor pentru 36 de luni si in domeniul ingineriei aplicate (cadastru si evaluare) pentru 48 de luni, pentru diverse institutii si companii , dintre care enumeram :
Amenajarea Parcarii de pe Platforma Palatului Parlamentului – beneficiar : Parlamenul Romaniei - Camera Deputatilor.